Ad Code

Responsive Advertisement

Vilka vi är?

 Pergoflex är ett svenskt företag som specialiserat sig på distribution och konstruktion av pergolatak, pergolamarkiser, inglasningar, markiser, fönster markiser, Zip Screenbioklimatisk pergola, PVC pergola med aluminium stomme, glassystem och andra typer av tak och skuggsystem både för inomhus- och utomhusbruk.  Pergoflex erbjuder lämpliga lösningar för privatpersoner och yrkesverksamheter (bar, hotell, restaurang), samtidigt som vi levererar exceptionellt värde för pengarna.


Våra Shop Motiv


Vårt mål är att ge dig som kund en kundservice som inte bara är informerande, utan också professionell och svarar snabbt och effektivt på alla förfrågningar eller problem ni kan ha. Vi är här för att hjälpa er från systemens uppfattning till dess slutliga installation. Efter att ha hört era behov kommer vi att undersöka mer information för att hjälpa er att hitta det lämpligaste alternativet.

Våra produkter:​

Du kan använda ditt Pergoflex Pergola PVC System bekymmersfritt i många år eftersom den är helt konstruerad av komponenter med lågt underhåll. Ingen   rost, deformering, sprickbildning eller skalning kommer att uppstå med våra högkvalitativa aluminiumprofiler   och   bärande   balkar.  Systemen   är   i   princip underhållsfria.

Bioklimatisk Pergola:

Bioklimatiska pergolan är en struktur   som möjliggör intelligent solskydd, reglering av temperaturen i naturlig form. Nya utrymmen kan skapas i din trädgård eller på din terrass med hjälp av den bioklimatiska pergolan. Det kan göras helt fristående utan behov av ytterligare konstruktion. Dessutom om du driver ett hotell eller en restaurang så kommer du att kunna öka ditt område genom att lägga till en på din uteservering samtidigt som du förbättrar servicenivån du tillhandahåller dina kunder.

Inglasning:​

Inglasning till ett pergolasystem är ett viktigt tillbehör för att njuta av bekvämligheten i utomhusutrymmen under alla väderförhållanden och under alla årstider. Raffinerad och diskret, vår Inglasning utökar pergolans funktioner genom mångsidiga användningsområden, vilket revolutionerar sättet att utforma de olika utrymmena.

pergoflex











Skicka en kommentar

0 Kommentarer